Nyheter

Iskad och supersanerarna - klotterbana

Gaah! Trött på klotter?

Bli av med frustrationen nu! Gå loss rejält på klotter i vår nya spelbana. Testa dina förmågor och se om du är en äkta Supersanerare.Läs mer »
duvträck

Vårkänslor? Håll koll på turturduvorna.

Vårkänslor i luften – så håller du koll på turturduvorna. Skydda din fastighet mot duvor och hälsofarligt duvträck med våra enkla tips!Läs mer »
kärlekskupong

Vi har fixat din gåva på Alla hjärtans dag

I saneringsbranschen är det vårt uppdrag att bry oss om allt från ledsna fasader till mögelskadade vindsutrymmen. Men viktigast är att viLäs mer »
Alla hjärtans dag på jobbet

Äkta omtanke når längre än fasaden

Som sanerare visar vi fastigheter och människor omtanke året om – även bakom fasaden. Passa på att visa dina kollegorLäs mer »
God jul

Helt seriöst: Tack för ett superkul 2017!

Tack alla kunder och leverantörer för året som gått. Vi fortsätter att hålla fanan högt för sanering av högsta kvalitet. 2017Läs mer »
Iskad och Supersanerarna

Spelpremiär! Är du också en Supersanerare?

Nu släpper Iskad som enda saneringsfirma ett alldeles eget spel. Spela och se om du också kan bli en Supersanerare!Läs mer »
Paranormal sanering

Håll det läskiga borta

När det är som mörkast på året behöver vi jobba extra hårt för att hålla otäcka krafter borta. Se vår film om Paranormal sanering om du vågar! Läs mer »
Klotterbild

Så minskar du klottret

Klotter är ett konstant problem för många fastighetsägare. Här får du 3 tips för att minska risken och minimera saneringskostnaderna.Läs mer »
Vasakronan

Vasakronan och Iskad: tajta partners

Mycket har hänt sen Iskad och Ove Enryd på Vasakronan började jobba ihop 1988. Somligt kul och en hel del akututryckningar. Resultatet: en skönare och enklare vardag för kunden och deras hyresgäster.Läs mer »
Sommarhälsning

Ha en skön problemfri sommar!

Ta ledigt på riktigt i sommar. Här är 5 smarta tips som gör att du slipper översvämningar, fasadskador och klotter under semestern.Läs mer »

Är du redo för våren?

När vårsolen lyser upp blir smutsen synlig. Visste du att en ren fasad förebygger fuktskador och minskar risken för höga uppvärmningskostnader?Läs mer »
Kemsanering

Rent hjärtlig sanering

Så här kring alla hjärtans dag känner vi oss lite extra kärleksfulla och bjuder er på en film om en kemsanering som vi nästan rodnar av.Läs mer »
Bilden visar ISKADs kolsyreisblästring

Kyligt värre med kolsyreis

Visste du att man kan sanera med kolsyreisblästring? Det är en steril och torr metod som inte lämnar några andra rester än det material som ska blästras bort. Läs mer »
God jul önskar Iskad

God jul och tack för 2016

Vi på Iskad vill tacka alla våra kunder, leverantörer och medarbetare för ännu ett fint år med goda samarbeten.Läs mer »

Asbest i fastigheten?

Det här bör du känna till om asbest om du bygger om. Vi har asbestsanerat på rätt sätt sen 1980!Läs mer »

Hederspris till Iskads Mikael Södergren

Ur motiveringen: ”Han har under 40 år lett utvecklingsarbetet och lyft anseendet och skapat seriositet för en hel bransch.”Läs mer »
Paranormal sanering

Ett enda misstag räcker

… för att orsaka en paranormal sanering. Vi har unika bilder på ett skrämmande fall.Läs mer »

Iskad är Årets saneringsentreprenör 2016

Ur motiveringen: ”… för att under många år legat i framkant när det gäller utveckling och nytänkande inom verksamhetsområdet industri- och skadesanering tilldelas priset för Årets Saneringsentreprenör till Industri- & Skadesanering AB.”Läs mer »

Snäll kultur viktigt i riskfylld miljö

Robin Martinussen, ny arbetsledare för Iskads asbestavdelning, vill bygga en snäll kultur. Det är viktigt för säkerheten, som alltid kommer först i saneringsbranschenn.Läs mer »

Surt träck ska väck

Duvor kan sprida sjukdomar och skada fastigheter. Därför är det viktigt att sanera efter duvor snabbt och professionellt som i vår film.Läs mer »

Brinner du också för att grilla?

”Sommartider hej hej sommartider”. Äntligen har grillarna åkt fram. Visst är det härligt att grilla, men var försikitig så att du inte får sota för rök- eller brandskador. Läs mer »

Vilken fasad visar du upp?

Smutsiga husfasader ger en känsla av ett ofräscht närområde och kan orsaka frostskador där fukt kan tränga in. Det är viktigt att tvätta fasaderna regelbundet.Läs mer »

VI TACKAR FREDRIK MED TILLBAKABLICK PÅ HANS TID PÅ ISKAD

Fredrik Persson har arbetat på Iskad i nästan 15 år, och de sista åren som arbetsledare för asbestavdelningen. Nu går han vidare mot nya äventyr.Läs mer »

VÅRGRILLNING – EN TRADITION

Nu är våren kommen och som traditionen bjuder firar vi in den med att servera våra kunder och samarbetspartners en härlig grillunch. Läs mer »

SNABBHET, FÖRVALTARENS FRÄMSTA TIPS ATT FÖREBYGGA KLOTTER

Klotter bjuder in till mer klotter. Därför är det viktigaste att hantera klotter direkt, berättar Johan som koordinerar drift och underhåll av kommunala fastigheter. Läs mer »

100.000 liter brännolja stoppades att nå Mälaren

Saneringen efter den stora oljeolyckan på Beckomberga Sjukhus 1995 är ett av våra mest riskfyllda projekt. Våra medarbetare berättar om sina upplevelser. Läs mer »

Shit happens, även på alla hjärtans dag

Ibland blir det inte som man tänkt sig, det skiter sig helt enkelt. Med filmen ”Shit happens” önskar vi dig en glad Alla hjärtans dag. Läs mer »

KUNSKAP – DIN MEDICIN MOT ASBEST 

Vet du hur du identifierar asbest och vilka hälsorisker som asbest medför? Testa dina kunskaper och lär dig mer om detta totalförbjudna ämne. Läs mer »

TACK FÖR ETT FÄRGSPRAKANDE ÅR!

Vi tackar alla våra kunder, leverantörer och medarbetare för året som gått. 2015 har bjudit på mycket glädje och spännande utmaningar.Läs mer »

SANERINGSHJÄLTAR SOM TAR HAND OM SVINSTIOR

Vi sanerar platser som är betydligt värre än svinstian i filmen. Lukt och smuts i lägenheter efter rök, avföring, döda djur, avlidna eller boende som lever i misär är några exempel.Läs mer »

Effektiv sanering – från avloppsrör till ytskikt

Droppar från en vattenledning eller ett illaluktande avlopp kan snabbt få tråkiga konsekvenser. Det gäller att åtgärda problemet innan det resulterar i vattenskador. Läs mer »

Fukttekniker sökes

Vi söker en erfaren fukttekniker som gärna har några års erfarenhet av avfuktning, fuktutredningar och åtgärdsplaner. Läs mer »

Iskad i P1: Säker asbestsanering för hälsans skull

I Plånboken i P1 kan du lära dig mer om asbest och hur du kan skydda dig från oseriösa sanerare i branschen. Lyssna när vår Jimmy Sundberg sanerar säkert. Läs mer »

FILM FRÅN 35-ÅRSFESTEN

Varmt tack för en fantastisk uppslutning på vår 35-årsfest. I denna film delar vi utvalda händelser från festen med våra kunder, partners och medarbetare.Läs mer »

Iskad 35 år – ny VD på Iskad

Idag fyller Iskad 35 år! Malin Söderson blir ny VD och vi lanserar filmen ”Iskad – sedan 1980” där du får följa med på vår roliga resa genom tiderna och in i framtiden.Läs mer »

VÄLKOMMEN PÅ 35-ÅRSFEST

Saneringsproffs sedan 1980, vilken rolig resa! Det vill vi fira med dig och dina kollegor! Välkomna på Iskads 35-årsfest.Läs mer »

Så får du en bra jobbstart efter semestern

Att komma tillbaka till jobbet och alla plikter efter semestern kan vara svårt. Vi ger 5 tips för en bra jobbstart så att du kan behålla både semesterkänsla och energi!Läs mer »

Dennis – ny medarbetare på Iskad

Dennis har senast jobbat som besiktningsman på Anticimex. I vår sommarfilm rycker han in och jobbar för att våra kunder ska kunna ta semester på riktigt.Läs mer »

Ta ledigt. På riktigt.

Äntligen sommar. Men blir det semester? Denna film är en sommarhälsning med önskan att du tar ledigt på riktigt. Och låter Iskad jobba istället för dig! Läs mer »

KLOTTRARE I DUELL MED SANERARE

I denna film ser du klottrare ”in action” när Iskads hjältar – klottersanerarna Janne och Patrik – griper in. Se varför vår klottersanering rockar!Läs mer »