KLOTTRARE I DUELL MED SANERARE

BildfrånFilmKlottrareSanerareKnapp

I filmen ovan får du möta klottrare ”in action” när Iskads hjältar, klottersanerarna Janne och Patrik, griper in. Se hur vi kan rädda dig om du drabbas av klotter och varför vår klottersanering rockar!

Det gäller att hålla jämna steg med klottrare eftersom en klottrad yta snabbt lockar till sig fler klottrare. Se därför till att klottersanera direkt, då kan du hålla borta klottret och minska risken att färgen hinner etsa sig fast. Ju mindre färg att tvätta bort, desto snabbare går det och desto lägre underhållskostnader får du. Dessutom får du en attraktiv fastighet igen, och inte minst en mer trivsam och trygg miljö.

Klottersanering som rockar
I vår klottersanering strävar vi alltid efter att använda de produkter på marknaden som är mest skonsamma för miljön. Vi lägger först på ett rengöringsmedel som får verka på klottret innan vi sköljer bort det med hetvatten med hjälp av högtryckstvätt. Vi kan även klotterskydda ytan. Det fungerar som en skyddande hinna och gör saneringen både snabbare och effektivare om din fasad utsätts för klotter.

Kontakta oss på Iskad om du vill få hjälp i duellen mot klottrare!

janne

 Janne Södergren, saneringstekniker på Iskad, tvättar bort klotter med högtryckstvätt.

Kilroy was here
”Kilroy was here” är ett av de mest kända klottren och har sitt ursprung i att allierade soldater skrev denna tag på intagna ställningar under andra världskriget. Klotter och graffitti som fenomen kom till Sverige under 1990-talet från USA och har blivit ett vanligt inslag i stadsbilden. Klotter handlar många gånger om att få sin tag att synas på så många platser som möjligt vilket gör att den offentliga miljön drabbas hårt om den inte tvättas rent direkt.