Så får du en bra jobbstart efter semestern

shutterstock_293951534

Välkommen tillbaka från semestern! Vi hoppas du tagit ledigt på riktigt som vi önskade tidigare med vår sommarfilm. Att komma tillbaka till jobbet och alla plikter efter semestern kan vara svårt. Vi ger 5 tips för en bra jobbstart där du kan behålla både semesterkänsla och energi!

Det är nog många som läser råden som flödar i media nu om hur man ska klara av att komma tillbaka efter semestern. Våra tips går i samma spår men anpassade för just ditt arbete där vi kan ge värde. Här kan du ta del av dem för att få en bra jobbstart.

1. Mjukstarta och gör nytta samtidigt
Det tar tid för hjärnan att komma igång så rivstarta inte första veckan. Varför inte ta en stund i hängmattan eller på bryggan och läsa våra nyhetsbrev eller se våra filmer? De kan ge dig bra idéer på hur du kan förenkla din och dina hyresgästers vardag.

2. Planera in roliga saker, som vår 35-årsfest
Boka in den 2 oktober för då bjuder vi in våra kunder till festlig lunch för att fira våra 35 år i saneringsbranschen! Det gäller att ha något kul och intressant att se fram emot. Mer information kommer inom kort.

3. Prioritera, prioritera, prioritera
Det finns saker som är viktiga, mycket viktiga, bråttom och mycket bråttom. Lägg upp en plan för din fastighet så att du gör rätt saker i rätt ordning och slipper göra allt på en gång. Planera t.ex. in klottersanering eller fasadtvätt innan klottret drar till sig mer klotter, innan alger drar till sig fukt och innan nattfrosten kommer.

4. Bryt negativa mönster med en nystart
Se semestern och jobbstarten som början på en positiv nystart med nya rutiner istället för att skjuta upp sker. Misstänker du fukt eller behöver fasaden fräschas upp så planera i tid in åtgärder som tex avfuktning, mögelsanering eller fasadtvätt för att minimera skador.

5. Njut av mera ledighet
Ta vara på kvällar, helger och mera semester med familj och vänner utan stress. Låt oss jobba istället för dig, vi finns tillgängliga för dig dygnet runt, året runt.

Vi ser fram emot att jobba med dig!