Utbildning: KUNSKAP MINSKAR ASBESTFUSKET

Micke_Sodergren

Sedan asbest förbjöds 1976 minskar kunskapen om det hälsofarliga materialet för var dag. Samtidigt finns det många oseriösa aktörer på marknaden som river asbest. Det leder till allvarliga hälsorisker för både den som river asbest och tredje person. Med vår utbildning kan du bättra på kunskaperna för att övervinna faran.

Asbestutbildning 23/1 och 30/1 – favorit i repris
Förra årets asbestutbildningar blev en succé och kurserna efterfrågas varje år. Under två fredagar i januari håller vi åter igen kostnadsfri asbestutbildning för våra kunder. Du väljer den förmiddag som passar dig bäst, fredagen den 23/1 eller 30/1 mellan kl. 8.00 – 11.00, där vi börjar med frukost och avslutar med lunch. Räkna med tre väl investerade timmar!

Micke Södergren, som grundade ISKAD 1980, kommer att lära ut när och var du kan stöta på asbest och vilka åtgärder som krävs för att utföra sanering på rätt sätt. Vi lär dig som beställare det du behöver kunna för att upphandla professionell asbestsanering och hur du undviker olika problem och onödiga merkostnader. Du får tips på hur du slipper drabbas av oseriösa aktörer och inte minst hur du säkrar din personals, din egen och andras hälsa.

Datum: 23/1 samt 30/1 2015
Tid: 08.00 – 11.00
Plats: Datavägen 8 i Järfälla på ISKAD
Anmälan: info@iskad.se – först till kvarn gäller (max 20 deltagare per kurstillfälle)

7 punkter på utbildningen:

  • Vad är asbest och hur identifierar man det?
  • Vilka byggnader och var i byggnaderna kan asbest finnas i?
  • Vad finns det för hälsorisker med asbest och hur undviker du dem?
  • Hur utförs en proffsig asbestsanering?
  • Vilka krav bör du ställa på ett asbestsaneringsföretag?
  • Hur undviker du att bli lurad av oseriösa och fuskande aktörer?
  • Vem ansvarar för att asbestsanering sker enligt gällande regler?

Välkommen!