Bilden visar ISKADs fasadtvätt i Stockholm

Fasadtvätt och högtrycksrengöring

Vi ång- och högtryckstvättar fasader, soprum, fläktrum, hissgropar med mera. Iskads saneringsproffs väljer alltid den rengöringsmetod för fasadtvätt och högtrycksrengöring som är bäst för just din fastighet och dina fasader.

Smuts och missfärgning av fasader beror oftast på algpåväxt och avgasföroreningar. Om man låter blir att tvätta fasaden drar smuts och alger till sig fukt som tränger in i fasaden vilket kan orsaka frostskador och fasader som spricker. Sprickor i sin tur kan medföra värmeläckage och mögelskador när vatten och fukt tränger in i fasaden. Andra orsaker till att fasaden måste rengöras kan bero på skadegörelse eller olyckor.

En fasadtvätt vårdar fasaden och ger ett snyggt intryck samtidigt som du förlänger livslängden på din fastighet, sänker underhållskostnaderna och får ett mer attraktivt boende.

En fasadrengöring sker i tre steg. Först applicerar vi ett tvättmedel som löser upp smuts och alger. Vi använder olika rengöringsmedel beroende på vad det är för typ av fasad och vad den är missfärgad av. Efter att medlet har fått verka spolas fasaden av med hetvatten från en högtryckstvätt och vi avslutar med eftersköljning.

I vår video kan du se hur Iskad kan hjälpa dig med professionell fasadtvätt i Stockholm.