Luktsanering

Luktsanering

Vi utför många typer av luktsanering, och dålig lukt kan ha orsaker som till exempel mögel, problem med avlopp eller vattenläckor. Även efter en liten brand kan ett helt hem behöva saneras på brandlukt. Vid sanering av nikotin måste man tvätta med särskilda saneringsvätskor innan man målar eller tapetserar, annars kan lukten komma tillbaka. En trasig frys fylld med mat kan ge en odör som påminner mycket om liklukt, och katturin luktar vasst och är mer svårsanerat än man tror.

Vi identifierar alltid grundproblemet till den dåliga lukten, och därefter bestämmer vi medel och saneringsteknik beroende på orsak, ändamål och material.

Vi utför ofta saneringar i lägenheter där individen lever i sanitär olägenhet. Vi stöter på allt från rutten mat, odiskade tallrikar, larver, flugor och avföring till smutsiga utrymmen som inte städats på flera år.

Vid saneringsarbeten efter en bortgången människa är vi ödmjuka inför situationen och det är viktigt för oss att behandla alla inblandade med stor respekt och varsamhet.

Det är inte vem som helst som arbetar i dessa miljöer och vi ser våra saneringstekniker som hjältar.

Ta dålig lukt på allvar eftersom det är ett tecken på ett problem. Kontakta gärna oss om du undrar något.

.luktsanering luktsanering efter