Iskad 35 år – ny VD på Iskad

Micke_Malin_Ny

Idag fyller Iskad 35 år! Det firar vi på flera sätt. Dagen till ära tar Malin Söderson över rodret som ny VD på Iskad och vi lanserar filmen ”Iskad – sedan 1980” där du får följa med på vår roliga resa genom tiderna och in i framtiden. Och imorgon blir det stor födelsedagsfest som du tidigare blivit inbjuden till.

– Vi har många minnen att vara stolta över. Ända sedan jag startade företaget 1980 har vi strävat efter att erbjuda branschens bästa saneringstjänster. Kundernas problem har alltid varit vår utmaning och vi har satsat på att utveckla arbetsmetoder, utrustning, skyddskläder och regler för en bättre sanering. Nu lämnar jag med varm hand över rodret till Malin Söderson och ser fram emot nya utmaningar inom företaget, säger Micke Södergren.

Iskad har alltid hängt med i teknikutvecklingen för att effektivisera saneringsarbetet samt eliminera spridningen av hälso- och miljöfarliga ämnen vid saneringar.

– Våra kunder ställer höga krav, det driver oss och gör att vi ständigt ligger i framkant. Jag vill göra kundens vardag enklare och tillhandahålla en bredd av moderna saneringstjänster. Våra kunder ska uppleva vårt kvalitetstänkande i alla led från rådgivning, beställning och sanering till återställande, dokumentation och uppföljning. Att bevara och utveckla våra tjänster och medarbetares kompetens är därför en ständigt pågående process, säger Malin Söderson.

Saneringsproffs sedan 1980, det känns stort. Nu fortsätter vi att gasa framåt med dig och framtiden i sikte!

Festliga hälsningar från Malin, Micke och hela gänget på Iskad