Integritetspolicy

Personuppgiftsansvar

Iskad har personuppgiftsansvar för behandling av personuppgifter som samlas in. Vi vill därför göra dig uppmärksam på hur och varför vi samlar in personuppgifter.

Syftet med att samla personuppgifter

Vi samlar in personuppgifter för fakturering, för kontakt i samband med saneringsuppdrag, kundundersökningar samt för marknadsföring i form av nyhetsbrev, inbjudan till event och utbildningar samt direktutskick. När vi använder personuppgifter i marknadsföringssyfte är det för att informera om utbildningar, tjänster och annat som vi tror kan vara intressant för våra prenumeranter.

Personuppgifter vi samlar in

Vid fakturering samlar vi in de fakturauppgifter kunden förser oss med, det kan vara namn, fakturaadress, telefonnummer, mailadress samt personnummer och fastighetsbeteckning som lagras i vårt fakturasystem.

I marknadsföringssyfte sparas kontaktinformation som namn, företag, mailadress, telefonnummer och ibland postadress.

Vi kan även samla användarinformation om hur prenumeranter använder vår hemsida. Sådan information kan vara IP-adresser, typ av enhet och webbläsare och även information om hur man interagerar på vår hemsida. Vi samlar även in uppgifter via cookies på vår hemsida. En cookie är en textfil som placeras på besökarens hårddisk och som normalt används för att förbättra webbplatsen för användaren.

Vi har avtal med tjänsteleverantörer för att hjälpa oss att få en bättre bild av besökarna på vår webbplats och för att distribuera nyhetsbrev och information från oss. Dessa tjänsteleverantörer får inte använda den information som de samlar in åt oss på våra vägnar för något annat än att hjälpa oss att bedriva och förbättra vår verksamhet.

Hur vi samlar in personuppgifter

Vanligtvis samlas kontaktuppgifter in då vi har direktkontakt avseende saneringsprojekt, vi kan även samla in kontaktuppgifter vid utbildningar och event.

Hur, och hur länge uppgifterna sparas

Uppgifterna sparas på vår server och är endast tillgängliga för Iskads ledning samt för vår leverantör av nyhetsbrev. Informationen sparas så länge som Iskad tror att ett ömsesidigt intresse för information finns. Observera att vissa av uppgifterna måste sparas enligt gällande lagstiftning, tex bokföringslagen.

Ändra eller radera uppgifter

Vi ändrar eller raderar uppgifterna om/när så önskas. I e-postutskick kan du välja ”avsluta prenumeration” eller maila oss på info@iskad.se

Järfälla 2018-05-02

Malin Söderson

VD