VI TACKAR FREDRIK MED TILLBAKABLICK PÅ HANS TID PÅ ISKAD

Fredrik halvbild 600 x 300

Fredrik Persson har arbetat på Iskad under nästan 15 år, och de sista åren som arbetsledare för asbestavdelningen. Nu får fler i byggbranschen ta del av Fredriks kunskaper om säker asbestsanering när han går vidare mot nya äventyr. Förutom att tacka Fredrik för allt fint arbete inom asbestsaneringen och glada minnen under vår tid tillsammans reflekterar Fredrik över sin tid på företaget.

Vilka är dina bästa minnen som du tar med dig från Iskad?
– Jag har trivts så bra med personalen, det gör jag fortfarande. Iskad har så proffsiga och kunniga medarbetare, man satsar på personalen och vi fyller på med ny kunskap och effektiviserar våra rutiner för att ligga i framkant. Och så har vi så roligt tillsammans, det blir många skratt varje dag. Vi är som en familj där vi ställer upp för varandra och har kul vilket gör att både personal och kunder stannar hos oss länge.

Du säger att du lärt dig från de bästa inom asbestsaneringen, berätta?
– ISKAD ligger långt fram inom asbestsaneringen, det har vi alltid gjort. Vi har arbetat med asbestsanering sedan starten av företaget 1980 och utvecklat såväl metoder som utrustning för säker asbestsanering, det är häftigt. Vi håller utbildningar och syns löpande i media för att informera om hälsoriskerna med asbest och vikten av säker sanering för att hålla kunskapen vid liv. Jag har helt klart lärt mig om saneringen på rätt ställe, jag har lärt mig av de bästa.

Du har medverkat som skådespelare i flera filmer, hur kommer det sig?
– Vi har alltid kul på jobbet och vi är engagerade i allt vi gör, det gäller även filmerna vi tar fram. Med hjälp av humor och genom att enkelt förmedla utmaningar som våra kunder står inför försöker vi dela med oss att det finns en lösning på alla problem. Genom att det är vi själva som är skådespelare hoppas vi också att våra kunder känner igen oss.

Vilka saneringsfilmer kan vi se dig i?
– Debuten som skådis gjorde jag i vår modeshow  i filmen ”Iskad – Fashion show” iklädd skyddsoverall för asbestsanering samt torrdykardräkt. I filmen ”Iskad – Sedan 1980”, som vi gjorde inför vårt 35-årsjubileum, så tar jag och vår VD Malin Söderson med tittaren på en nostalgitripp och resa genom tiderna. Nu senast, i filmen ”Shit Happens”, så är det jag som är den manliga ”daten” som tvingas fly när toaletten nästan exploderar.

Vem ska man prata med nu gällande asbestsanering?
– Kontakta tillsvidare Malin Söderson.

Vi tackar Fredrik för tiden hos oss och önskar honom lycka till!

IskadFashionShowmedknapp
Iskad Fashion Show – med Fredrik och gänget på Iskad