Helt seriöst: Tack för ett superkul 2017!

God jul

Tack alla kunder och leverantörer för året som gått. Vi fortsätter att hålla fanan högt för sanering av högsta kvalitet. 2017 var året när vi släppte (världens hittills enda) saneringsspel.

På Iskad känner vi stor stolthet i att alltid leverera högsta möjliga kvalitet i våra saneringsarbeten. Vi vill också sprida kunskap som hjälper fastighetsägare att öka värdet på sina fastigheter och arbetsgivare att skapa en bra arbetsmiljö. Därför bjuder vi in till asbestinformation där du kan lära dig mer om asbest. Se detaljer och anmälan lite längre ner – varmt välkommen!

Eftersom vi vet att humor kommunicerar bättre än torra byråkratiska dokument har vi genom åren skapat en mängd kul filmer. I år gick vi ett steg vidare och byggde ett alldeles eget spel.
Välkommen att besöka vår verklighet i spelet Iskad & Supersanerarna. Där får du testa att sanera asbest, efter att ha bytt om till rätt skyddsutrustning förstås. Har du vad som krävs för att bli en Supersanerare?

Vår julgåva
Istället för julklappar ger vi som vanligt en gåva till behövande. I år har vi valt att stödja Fryshusets projekt för ensamma mammor och Musikhjälpens insamling ”Barn är inte till salu”.

God Jul & Gott Nytt År

… önskar vi på Iskad

Välkommen på asbestinformation – utbildning i januari

Bilden visar ISKADs asbestsanering

I början av 2018 bjuder vi in till vår efterfrågade utbildning om asbest.

Micke Södergren, som grundade Iskad 1980, lär ut när och var du kan stöta på asbest och vilka åtgärder som krävs för att utföra sanering på rätt sätt. Vi lär dig som beställare vad du har för ansvar och hur du undviker olika problem och onödiga merkostnader. Du får lära dig det du behöver kunna för att upphandla professionell asbestsanering och inte minst hur du säkrar din personals, din egen och andras hälsa.

Anmäl dig redan nu i formuläret här! Platserna är begränsade.

  • Onsdag 17 jan kl 8-11. Vi bjuder på frukost och lunch.
  • Måndag 29 jan kl 8-11. Vi bjuder på frukost och lunch.
  • Plats: Datavägen 8 i Järfälla hos oss på Iskad.

Varmt välkommen!